Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че ще бъде един 

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че ще бъде един 
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Ще искам отговорност от Нинова за резутатите от изборите


Кметът на Перник Станислав Владимиров съобщи, че ще бъде един  от хората, които ще изискат директна отговорност от Корнелия Нинова и от управлението на Българска социалистическа партия след резултата от днешния избор.

„ Когато ти си в идейна обърканост, когато си в организационна злополука, когато се опитваш силово да налагаш на структурите и листите, и мненията, и позициите, резултатът е тъкмо подобен какъвто е сега “, сподели Станислав Владимиров. И продължи:

Корнелия Нинова не можа да разбере Българска социалистическа партия каква партия е. Това не е еднолична компания, такава каквато тя си я показва. Тя доста желае да наподобява като Бойко Борисов, това и различен път съм го казвал. Само че Бойко Борисов си направи партия и там може да прави каквото си изиска.

Българска социалистическа партия не е подобен вид партия, и този водач по този начин и не разбра какъв вид партия е Българска социалистическа партия. Че тук водещ е разговорът, вътрешнопартийната народна власт, че би трябвало да се почитат структурите, да се почитат органите на партията.

Ето модела, когато сме лидерска партия – трето място, неповторима злополука, и то когато си бил в съпротива, а не като си бил в ръководството, тъй като ръководството постоянно тежи, всяко ръководство носи негатив. Да си бил в съпротива и да направиш този резултат, какъвто е в момента…

Аз ще бъда един от хората, който ще изиска директна отговорност на Корнелия Нинова и на управлението. И се надявам, те да имат задоволително мъдрост да подадат оставки “, сподели кметът на Перник Станислав Владимиров.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР